HYKYL2E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

生病...問功課

2 posters

向下

生病...問功課 Empty 生病...問功課

發表  火星人之妹x良家婦女 周五 10月 23, 2009 4:54 pm

今天(23/10)有甚麼功課?
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

文章數 : 380
注冊日期 : 2009-09-01

回頂端 向下

生病...問功課 Empty 回復: 生病...問功課

發表  folloWⅠΝG 周五 10月 23, 2009 10:13 pm

你現在好了點沒有?
對不起呀,阿芬...
功課呢就中文要做書的語文運用,
英文要做FILM嗰課的WB & VOCAB BK,+新教嗰課的TB p.50-51,
CLWB CH.2(CH.1 P.4,5唔洗做,阿SIR會畀資料我地),
大概是這樣啦,可能有錯,都可能冇錯。
folloWⅠΝG
folloWⅠΝG
銅獎
銅獎

文章數 : 350
注冊日期 : 2009-08-12

回頂端 向下

發表  火星人之妹x良家婦女 周六 10月 24, 2009 12:03 am

folloWⅠΝG 寫到:你現在好了點沒有?
對不起呀,阿芬...
功課呢就中文要做書的語文運用,
英文要做FILM嗰課的WB & VOCAB BK,+新教嗰課的TB p.50-51,
CLWB CH.2(CH.1 P.4,5唔洗做,阿SIR會畀資料我地),
大概是這樣啦,可能有錯,都可能冇錯。
甚麼時候畀?

另外LS剪報(about policy address esp enviro protection + education)的問題是甚麼?
即是要給甚麼意見/感受呢?
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  火星人之妹x良家婦女 周六 10月 24, 2009 12:04 am

忘了說Thx~
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  folloWⅠΝG 周六 10月 24, 2009 1:59 pm

嘩,原來仲有呢D功課呀!?
不如你同我講有咩功課啦...THX
CL的...好似係堂上畀掛..
folloWⅠΝG
folloWⅠΝG
銅獎
銅獎

文章數 : 350
注冊日期 : 2009-08-12

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章