HYKYL2E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

science test~

+3
[♥`iam Your EnEmy]
folloWⅠΝG
sandy﹑
7 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

science test~ Empty science test~

發表  sandy﹑ 周四 10月 15, 2009 7:24 pm

做唔晒份卷...... Sad

仲唔到鄉中有咁多trazy幫幫員~
sandy﹑
sandy﹑
新人獎
新人獎

文章數 : 103
注冊日期 : 2009-08-19
年齡 : 27

回頂端 向下

science test~ Empty 回復: science test~

發表  folloWⅠΝG 周四 10月 15, 2009 7:54 pm

我都係呀,成四題呀...
我做好心理準備會唔合格ga la
folloWⅠΝG
folloWⅠΝG
銅獎
銅獎

文章數 : 350
注冊日期 : 2009-08-12

回頂端 向下

science test~ Empty 回復: science test~

發表  [♥`iam Your EnEmy] 周四 10月 15, 2009 8:08 pm

好刺激嘅test""@@
trazy嘅助手企圖篡位自立..

p.s. 到依家我唔知點解仲係好high=]
銅獎
銅獎

文章數 : 324
注冊日期 : 2009-08-18

回頂端 向下

發表  ChaN 周四 10月 15, 2009 8:23 pm

我真系會死得ga啦~
無論系中文聆聽、中國語文、中史,都系全班最低==lll
ChaN
ChaN
新人獎
新人獎

文章數 : 101
注冊日期 : 2009-09-16
年齡 : 28

回頂端 向下

發表  ChaN 周四 10月 15, 2009 8:24 pm

ChaN 寫到:我真系會死得ga啦~
無論系中文聆聽、中國語文、中史,都系全班最低==lll
真系5知點同我阿爸阿媽交代~
就算佢地5鬧我,我都對5住自己==lll好自卑啊!!!!!!!!!!!!
ChaN
ChaN
新人獎
新人獎

回頂端 向下

發表  ChaN 周四 10月 15, 2009 8:25 pm

39.[[-Inconsolable】 寫到:好刺激嘅test""@@

high what??
ChaN
ChaN
新人獎
新人獎

回頂端 向下

發表  [♥`iam Your EnEmy] 周四 10月 15, 2009 8:50 pm

ChaN 寫到:
39.[[-Inconsolable】 寫到:好刺激嘅test""@@

high what??
..由放學前一堂嘅就已經笑到好high..(話說我笑咗成堂..)
之後test又咁刺激..只是心情不能平復而已..
銅獎
銅獎

文章數 : 324
注冊日期 : 2009-08-18

回頂端 向下

發表  sandy﹑ 周四 10月 15, 2009 9:46 pm

NO~佢係TRAZY既師父
sandy﹑
sandy﹑
新人獎
新人獎

回頂端 向下

發表  Įprastinė Kinijos žmonėms 周四 10月 15, 2009 10:52 pm

有問題的她,幹的事都是心理不平衡的人才幹到......
Įprastinė Kinijos žmonėms
新人獎
新人獎

文章數 : 190
注冊日期 : 2009-09-01

回頂端 向下

發表  Įprastinė Kinijos žmonėms 周四 10月 15, 2009 10:53 pm

folloWⅠΝG 寫到:我都係呀,成四題呀...
我也可能不合格,
唯有寄望quiz時的好運吧......
新人獎
新人獎

回頂端 向下

發表  folloWⅠΝG 周五 10月 16, 2009 7:40 pm

Įprastinė Kinijos žmonėms 寫到:
我也可能不合格,
別玩了,
佢的quiz都係咁"難"的.
在時間方面
folloWⅠΝG
folloWⅠΝG
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  Įprastinė Kinijos žmonėms 周五 10月 16, 2009 7:50 pm

folloWⅠΝG 寫到:
我也可能不合格,
別玩了,
在時間方面
Test不是一樣嗎?
新人獎
新人獎

回頂端 向下

發表  folloWⅠΝG 周五 10月 16, 2009 8:30 pm

我也可能不合格,
別玩了,
在時間方面
Test不是一樣嗎?
就是一樣呀!
folloWⅠΝG
folloWⅠΝG
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  sandy﹑ 周五 10月 16, 2009 10:48 pm

時間方面的
難度提升了,但
內容方面的
難度不變
sandy﹑
sandy﹑
新人獎
新人獎

回頂端 向下

發表  folloWⅠΝG 周六 10月 17, 2009 12:00 am

sandy﹑ 寫到:時間方面的
難度提升了,但
內容方面的
難度不變
folloWⅠΝG
folloWⅠΝG
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  火星人之妹x良家婦女 周六 10月 17, 2009 8:42 pm

sandy﹑ 寫到:

NO~佢係TRAZY既師父

唔係,佢既功力太深厚(Thick?),係TRAZY嘅師公
佢傳授俾CCJ(丁丁話),CCJ再傳俾TRAZY傳俾CCC...
P.S.可以製作下輯粉紅系列/前傳啩?!
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

文章數 : 380

回頂端 向下

發表  火星人之妹x良家婦女 周六 10月 17, 2009 8:47 pm

做完呢啲刺激嘅test通常都會狂笑,
跟住就周圍同人呻,經歷情緒極大起伏~
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  folloWⅠΝG 周六 10月 17, 2009 8:55 pm

火星人之妹x良家婦女 寫到:

對呀!好多人受到太大的刺激就會同其他人講d好奇怪的說話,
之後就會喪笑到停唔到咁濟,以舒緩情緒的極度波動。
folloWⅠΝG
folloWⅠΝG
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  火星人之妹x良家婦女 周六 10月 17, 2009 9:01 pm

那麼黛應該是個例外--平日同test完嘅行徑根本無分別~
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  folloWⅠΝG 周六 10月 17, 2009 9:48 pm

那麼黛應該是個例外--平日同test完嘅行徑根本無分別~
不是,其實是佢平日時時都受到好大的刺激。
folloWⅠΝG
folloWⅠΝG
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  火星人之妹x良家婦女 周一 10月 26, 2009 12:33 pm

e.g.?
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  火星人之妹x良家婦女 周六 10月 31, 2009 11:17 pm

現在那History老師應不會是TRAZY幫吧?!
另外,TRAZY是不是調走了?
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  sandy﹑ 周三 11月 04, 2009 6:16 pm

火星人之妹x良家婦女 寫到:現在那History老師應不會是TRAZY幫吧?!
佢係捉棋幫
sandy﹑
sandy﹑
新人獎
新人獎

回頂端 向下

發表  火星人之妹x良家婦女 周四 11月 05, 2009 9:52 pm

sandy﹑ 寫到:
火星人之妹x良家婦女 寫到:現在那History老師應不會是TRAZY幫吧?!
佢係捉棋幫
幫入面最大聲就係佢...
一直只係聽到佢嘅慨歎同讚歎,
佢到底有冇捉過呢?
火星人之妹x良家婦女
火星人之妹x良家婦女
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  sandy﹑ 周五 11月 06, 2009 7:59 pm

sandy﹑ 寫到:
佢係捉棋幫
幫入面最大聲就係佢...
一直只係聽到佢嘅慨歎同讚歎,
佢到底有冇捉過呢?
旁觀者[衣]牙鬆鋼...不要得

(明明自己最嘈,人地講句野就話人,但自己就...)
sandy﹑
sandy﹑
新人獎
新人獎

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章