HYKYL2E
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

請問...去邊到學結他好? .__. 富士好冇?

3 posters

向下

請問...去邊到學結他好? .__.  富士好冇? Empty 請問...去邊到學結他好? .__. 富士好冇?

發表  -ゞ♠[[〞*『Nicole 周五 4月 23, 2010 9:19 pm

請問大家知唔知去邊間琴行學結他好???
去富士學好冇?(話說我到宜家都唔知富士係邊-.-)
-ゞ♠[[〞*『Nicole

文章數 : 15
注冊日期 : 2010-04-01

回頂端 向下

請問...去邊到學結他好? .__.  富士好冇? Empty 回復: 請問...去邊到學結他好? .__. 富士好冇?

發表  ハトさん。 周五 4月 23, 2010 9:58 pm

富士就是在Ashley家附近的天橋的附近啦..
總之很容易去的
我可以帶路啊

Tom Lee學費比較貴..
然後我覺得教學態度好像不太好?!
(只是我覺得而已.....

還有..
我只在3間琴行學過而已啊
宇宙-> 黃河-> 富士

宇宙的話死也不要去
6,7歲的時候去學古箏
結果那個老師超沒經驗
...我的基本功就一直壞下去
結他我想..也不會好得去哪裡

黃河..現在沒了啊:[
(主攻中樂..但不能不提啊
雖然(消音)了..但是那個黃色的招牌好像現在還看得到囧

好像打了很多廢話啊
總之就是這樣吧
ハトさん。
ハトさん。
銅獎
銅獎

文章數 : 475
注冊日期 : 2009-08-28
年齡 : 27

回頂端 向下

請問...去邊到學結他好? .__.  富士好冇? Empty 回復: 請問...去邊到學結他好? .__. 富士好冇?

發表  -ゞ♠[[〞*『Nicole 周五 4月 23, 2010 10:02 pm

THZ DOI啊>W<
咁應該跟邊個SIR/MISS學好?XD

回頂端 向下

發表  ハトさん。 周五 4月 23, 2010 10:11 pm

-ゞ♠️[[〞*『Nicole 寫到:THZ DOI啊>W<
咁應該跟邊個SIR/MISS學好?XD
有很多的啊
Ashley是跟Miss(Lee?)的
..我是跟Paul Sir啦

只是覺得跟他會好一點
但ASH說Miss很好..
.....所以我也不知道XD
可以和他說360的事喔~
ハトさん。
ハトさん。
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  「☠∞Illusion●ø」 周五 4月 23, 2010 11:23 pm

整係識心聲嘅路過~~~
上個月我個metal阿sir無撈~'~
攪到我無得彈tallica..
而家個阿sir雖然又好人..又有料..但係佢聽開grunge..
唔岩style好難溝通.. Evil or Very Mad
佢話我個衰樣唔似metal友 pale
ps.我阿媽為左每月慳二十蚊揀左去心聲學..但係岩岩加左價..仲貴左@_@''
「☠∞Illusion●ø」
銅獎
銅獎

文章數 : 400
注冊日期 : 2009-08-12
年齡 : 28

回頂端 向下

發表  「☠∞Illusion●ø」 周五 4月 23, 2010 11:24 pm

ハトさん。 寫到:富士就是在Ashley家附近的天橋的附近啦..
總之很容易去的
我可以帶路啊

Tom Lee學費比較貴..
然後我覺得教學態度好像不太好?!
(只是我覺得而已.....

還有..
我只在3間琴行學過而已啊
宇宙-> 黃河-> 富士

宇宙的話死也不要去
6,7歲的時候去學古箏
結果那個老師超沒經驗
...我的基本功就一直壞下去
結他我想..也不會好得去哪裡

黃河..現在沒了啊:[
(主攻中樂..但不能不提啊
雖然(消音)了..但是那個黃色的招牌好像現在還看得到囧

好像打了很多廢話啊
總之就是這樣吧
tomlee唔係只有tst有得學咩..?
我阿媽打過去話要學要出去tst..仲要成班傻仔一齊上個d..
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  -ゞ♠[[〞*『Nicole 周五 4月 23, 2010 11:32 pm

心聲係咪千色附近個間?

我記得上年12月係元朗間TOM LEE買結他個陣,個個人話無得學結他...
我諗DOI應該唔係係元朗個間學....

回頂端 向下

發表  ハトさん。 周三 4月 28, 2010 6:33 pm

☠️∞Illusion●ø」 寫到:整係識心聲嘅路過~~~
而家個阿sir雖然又好人..又有料..但係佢聽開grunge..
唔岩style好難溝通.. Evil or Very Mad
ps.我阿媽為左每月慳二十蚊揀左去心聲學..但係岩岩加左價..仲貴左@_@''
...(冷笑)
ハトさん。
ハトさん。
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  ハトさん。 周三 4月 28, 2010 6:35 pm

-ゞ♠️[[〞*『Nicole 寫到:心聲係咪千色附近個間?

我記得上年12月係元朗間TOM LEE買結他個陣,個個人話無得學結他...
這個是我之前的補習同學說的啊..所以我也不太知道
他只提過自己是在TOM LEE學的
ハトさん。
ハトさん。
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  「☠∞Illusion●ø」 周三 4月 28, 2010 10:40 pm

ハトさん。 寫到:
☠️∞Illusion●ø」 寫到:整係識心聲嘅路過~~~
...(冷笑)
看你的樣子..
看來你有聽兒歌的天份喔 tongue
銅獎
銅獎

回頂端 向下

發表  「☠∞Illusion●ø」 周三 4月 28, 2010 10:41 pm

ハトさん。 寫到:
-ゞ♠️[[〞*『Nicole 寫到:心聲係咪千色附近個間?

這個是我之前的補習同學說的啊..所以我也不太知道
他只提過自己是在TOM LEE學的
TL真的只有TST有結他學哎..

心聲有無數咁多間-.-...
我係鳳琴街體育館個間學~"~
銅獎
銅獎

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限: